marinco - Marine construction

Vaativien
terästuotteiden alihankintatoimitukset
Vientiosaaminen
ja palvelu valttina
Laajasti
hyväksytyt ja sertifioidut tuotteet
TERÄS TAIPUU JA MUOTOUTUU
Halikko Steel tarjoaa terästuotteiden alihankintatoimituksia meritekniselle sektorille,
energia-alalle sekä sellu- ja konepajateollisuudelle.

Valmistusprosessit ja käsittelyt
Palveluihimme kuuluvat erilaiset lämpö- ja pintakäsittelyt, kuten allas- ja tahnapeittaus, rae- ja hiekkapuhallus sekä maalaus.

Lue lisää!

paaty

Päätytuotteet
Tuotantokoneistomme soveltuu eri päätymuotojen, kartioiden, puolipallojen ja pallosäiliöiden valmistukseen.

Lue lisää!

Pallot, suulakkeet ja muut erikoistuotteet
Toimitamme painelaitekomponentteja eri toimialoille. Vaativat hitsaukset onnistuvat tarkoitukseen suunnitellulla laitteistolla.

Lue lisää!

TEEMME ISOJA KAPPALEITA VAATIVIIN KOHTEISIIN

Kookkain valmistamamme pääty on halkaisijaltaan 46,8 metriä ja se on toimitettu Olkiluoto 3 ydinvoimalaan, suurin kokonaisena toimittamamme pääty on Ø 10,8 metriä. Halikko Steelillä on asianmukaiset toimitilat, laitteet, koneet ja hyväksynnät näiden tuotteiden valmistamiseen.

Tehtaallamme käsitellään eri teräslaatuja, kuten hiili-, duplex-, nikkeli- ja austeniittisiä ja muita kylmämuovaukseen soveltuvia teräksiä.

Ydinosaamisalueemme ovat vaativa hitsaus, kylmämuovaus, lämpökäsittely ja pintakäsittely. Tuotantoprosesseistamme on hioutunut pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena korkealaatuisia palveluita, joita tarjoamme joko yksittäin tai useamman palvelun yhdistelminä.

Tuotteiden laatutarkastukset teetämme akreditoiduilla testaus- ja tarkastuslaitoksilla. Yleisimmät tarkastusmenetelmät ovat PT-, RT- ja MT-tarkastukset.

Tutustu referensseihimme!

page-1_img-17
Täytä lomake ja lähetä, me vastaamme sinulle.
page-1_img-16
Ratkaisut-osiossa esittelemme räätälöityjen terästuotteidemme valmistusta ja tuotteita eri teollisuudenalojen tarpeisiin.