marinco - Marine construction

VAATIVIEN TERÄSTUOTTEIDEN GLOBAALI TOIMITTAJA

web8_620x300

Olemme valmistaneet räätälöityjä terästuotteita Halikossa 1950-luvulta lähtien. Taustaltamme löytyvät sellaiset tutut yrittäjät ja yritysnimet kuin Matti Eloranta Oy, Rautaruukki Oy ja Halikko Works Oy. Olemme tänä päivänä yksi suurimmista ja tunnetuimmista päätyvalmistajista Euroopassa.

Tuotantotilamme sijaitsevat Lounais-Suomessa Halikossa lähellä E18-moottoritietä ja hyviä liikenneyhteyksiä, jotka takaavat sujuvat kuljetukset tärkeimpiin vientisatamiin. Tuotteistamme runsaat 50 % viedään suoraan loppukäyttäjille yli kymmeneen eri maahan.

Käytössämme on 12 000 m2 tehokasta, asianmukaisin konein varustettua tuotantotilaa. Halikko Steelillä työskentelee noin 20 ammattilaista.

TERÄS TAIPUU TUOTTEIKSI AMMATTITAIDOLLA

Olemme erikoistuneet räätälöityjen terästuotteiden valmistukseen ja muovaukseen. Valmistamme vaativia säiliönpäätyjä, puolipalloja, pallosäiliöiden segmenttilevyjä ja putkituotteita. Ydinosaamistamme ovat kylmämuovaus, hitsaus ja lämpökäsittely.

Muovaamme pääasiassa hiili-, ruostumatonta sekä duplex-terästä, mutta kasvavassa määrin myös nikkeliseoksia ja muita kylmämuovattavia materiaaleja.

Lopputuotteiden erinomainen laatu on toimintamme kulmakivi. Pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena tehtaamme tuotantoprosesseista on hioutunut korkealaatuisia palvelukokonaisuuksia.

LAADUNHALLINTA

contentimage1Tehtaallamme on kaikki toiminnot kattava toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat lopputuotteet ja palvelut. Todistuksena korkealaatuisista tuotantoprosesseistamme ja prosessinhallinnasta meillä on tarkastuslaitoksen myöntämät sertifikaatit.

Laatujärjestelmämme ISO 9001 on DEKRA Industrial Oy:n sertifioima.

Laadimme tuotteidemme valmistukselle ja tarkastukselle tilaajan toivomuksesta laatusuunnitelmat. Veto-, taivutus- ja iskukokeet voimme tehdä myös omassa virallisesti hyväksytyssä ja säännöllisesti kalibroitavassa aineenkoetuslaitoksessamme. Voimme suorittaa omissa tiloissamme rikkomattoman aineenkoetuksen, joka sisältää radiograafisen, tunkeumaneste- ja magneettijauhetarkistuksen.

YMPÄRISTÖ

Tehdastamme ympäröivän puhtaan luonnon säilyttäminen ja ympäristökysymykset ovat meille tärkeitä. Myös asiakkaamme arvostavat ympäristömyönteistä toimintaamme.

 

?>